Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Palacsinta - glutén és laktózmentes alaprecept

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hozzávalókat csomómentesre keverjük, majd 10 percig állni hagyjuk.
  2. Forró, vékonyan megolajozott serpenyőben a palacsintákat egyesével kisütjük – arra vigyázzunk, hogy minden alkalommal, amikor merítünk a masszából, jól kavarjuk fel, ugyanis a liszt könnyen leülepedhet az edény aljára.
  3. Ízlés szerint kakaóval, túrókrémmel, lekvárral, pudinggal, fahéjas cukorral, dióval, mogyorókrémmel fogyaszthatjuk. Persze van sós változata is, például a hortobágyi húsos palacsinta .

    Még több palacsinta >>>> 

    GLUTÉNMENTES FINOMSÁGOK >>> 

Megjegyzés

A recept Kiss Dóri: Glutén- és laktózmentes alapszakácskönyvében megtalálható! (BOOOK kiadó, 5490 Ft) - MME

Ezek is érdekelhetnek