Elkészítés: A hagymákat felaprítjuk, majd az olajon megpároljuk. Levéve a tűzről hozzáadjuk a törött paprikát, a húst és a felkockázott padlizsánt. Néhány percig együtt pirítjuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vizet. Kb. 20 perc alatt készre főzzük, ezalatt kifőzzük a tésztát is.
A szószból egy kevéssel elkeverjük a tésztát, majd kivajazott tálba beletesszük a tészta felét, erre a szósz felét, így rétegezzük, végül a sajtot ráreszeljük.
180-200 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. Csípős paprikakrémmel vagy chilivel pikánsabbá tehetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre