Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsános-pulykamelles tészta

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint olajos, sós vízben megfőzzük.
  2. A hagymát és fokhagymát felaprítjuk, a pulykát apró kockákra vágjuk. Kevés olívaolajon a hagymát és fokhagymát megdinszteljük, majd rádobjuk a húst és pár percig pirítjuk. Az apróra vágott padlizsánt rádobjuk, felöntjük a húslevessel. Megfűszerezzük sóval, borssal, oregánóval és kakukkfűvel. Puhára pároljuk.
  3. Ezután hozzáadjuk a tejfölt és rottyantunk rajta egyet. Összekeverjük a tésztával, belevágjuk a kápia paprikát és friss kakukkfűvel megszórva tálaljuk.

ÁFONYÁS PULYKAMELL KELBIMBÓVAL >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss