Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsános és kolbászos Bucatini

MME MME
4/5
átlagos

Elkészítés

Elkészítés:

1. Vágjuk fel kockára a padlizsánt, sózzuk meg, és kb. 1 óráig hagyjuk pihenni egy tésztaszűrőben.

2. Egy serpenyőbe tegyünk 1 kanál olívaolajat, pirítsuk meg rajta a padlizsánt és a lehéjazott kolbászdarabokat. Pár perc múlva adjuk hozzá a hámozott paradicsomot, egy csipet kakukkfüvet, és főzzük 10 percig.

3. Főzzük „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára) a Barilla Bucatini tésztát bő, sós vízben, és keverjük össze a szósszal és a reszelt parmezánnal.

A Barilla Chef tippje:
Díszítsük az ételt félbevágott és megpirított fenyőmagokkal.

Ezek is érdekelhetnek

Friss