Elkészítés:
1. Vágjuk fel kockára a padlizsánt, sózzuk meg, és kb. 1 óráig hagyjuk pihenni egy tésztaszűrőben.
2. Egy serpenyőbe tegyünk 1 kanál olívaolajat, pirítsuk meg rajta a padlizsánt és a lehéjazott kolbászdarabokat. Pár perc múlva adjuk hozzá a hámozott paradicsomot, egy csipet kakukkfüvet, és főzzük 10 percig.
3. Főzzük „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára) a Barilla Bucatini tésztát bő, sós vízben, és keverjük össze a szósszal és a reszelt parmezánnal.
A Barilla Chef tippje:
Díszítsük az ételt félbevágott és megpirított fenyőmagokkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre