Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsános cannelloni

MME MME
4/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Felforrósítjuk az olajat, majd rajta üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymákat. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott padlizsánt, és együtt pirítjuk 5 percig. Hozzákeverjük a paradicsomot, sózzuk és borsozzuk, majd további 5 percig főzzük.
  2. A tésztákat megtöltjük a padlizsános ragu felével, majd tűzálló tálba rendezzük, és meglocsoljuk a megmaradt raguval. Megmelegítjük a tejszínt, belereszeljük a sajtot, és kevergetve felolvasztjuk.
  3. A sajtmártást a töltött tésztára locsoljuk, mozzarellát tépkedünk rá, és elrendezzük rajta a bazsalikom lecsipkedett leveleit, végül 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

Ezek is érdekelhetnek