Elkészítés: A padlizsánt megmossuk, 1 centisre szeleteljük, mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, kb. fél órát hűtőben pihentetjük. A gombát, a sonkát és a snidlinget apróra vágjuk. 4 dkg margarinon megpároljuk a gombát, amikor a levét már majdnem teljesen elfőtte, hozzáadjuk a sonkát, együtt pirítjuk kicsit, majd rászórjuk a Knorr Rafinériát, elkeverjük a tejjel, kevergetve besűrítjük, a snidlinget is hozzáadjuk. A padlizsánszeleteket letöröljük, mindkét oldalát bekenjük olvasztott margarinnal, forró grillbe tesszük. Egyik oldalát megsütjük, megfordítjuk, ráöntjük a ragut, sajttal megszórjuk, megsütjük. Paradicsomsalátával önmagában, esetleg köretnek tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre