Elkészítés: A rostélyost 4 egyforma szeletre vágjuk, meghintjük őrölt borókabogyóval, hozzáadjuk a babérlevelet, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje. 2-3 napig a hűtőben érleljük.
A vajban sárgára pirítjuk a vöröshagymát, beletesszük a lereszelt uborkát, a felaprított kapribogyót és csirkemájat, a tárkonyt, a tárkonyecetet, a petrezselyem zöldjét, sóval, borssal ízesítjük. 10 percig pároljuk, felöntjük a borral, végül hozzáadjuk a mustárt, de már nem pároljuk.
A húst kivesszük a pácból, és mindkét oldalát magas hőfokon megsütjük. Porhanyós csak akkor marad, ha nem forgatjuk feleslegesen.
Sós vízben megfőtt spagettit és a fűszeres májas szószt tálaljuk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre