Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pácolt karaj

MME MME
1 3.5/5
mester
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A húst megmossuk, lecsepegtetjük.

Elkészítés: A fokhagymát összekeverjük a narancslével, a sűrített paradicsommal, a mézzel, a szójaszósszal, és belefektetjük a hússzeleteket. Lefedve 1 órát pácoljuk. Közben a zöldségeket megmossuk, a cukkini végeit levágjuk, a paradicsomot egyben hagyjuk, a cukkínit kisebb darabokra vagy nem túl vékony karikákra vágjuk. A mentát leöblítjük, felaprítjuk. A vajat összekeverjük a mákkal és a mentával. Kevés sóval, borssal ízesítjük. A húst és a zöldségeket a grillrácsra fektetjük, gyakran megforgatva kb. 20 percig sütjük. A sütés végén a húst megkenjük a páclével. A húst a zöldségekkel és mákos vajjal tálaljuk. Bagettet kínálhatunk még hozzá.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 475 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss