Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pacalleves trieszti módra (Trippe alla triestiana)

default user icon
MME
30 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát és fokhagymát megpároljuk az olívaolajon. Beletesszük a csíkokra vágott pacalt, megsózzuk, megborsozzuk, és kevergetve főzzük néhány percig. Ezután felöntjük a kevés vízzel hígított paradicsomszósszal és a borral, hozzáadjuk a babérlevelet, majd még egy kis vizet öntünk alá, és félpuhára főzzük.
  2. A feldarabolt burgonyát is az edénybe tesszük, és lassú tűzön addig főzzük, amíg a pacal teljesen megpuhul. Végül megszórjuk a reszelt parmezánnal, és 2-3 perc múlva levesszük a tűzről.

Ezek is érdekelhetnek

Friss