Őzgerincformában sült sajtkrémes-baconös karaj

75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukat. Lisztbe, majd tojásba forgatjuk őket, végül beletesszük a baconnel (széltében) kibélelt őzgerinc formába.
  2. Az ömlesztett sajtot összekeverjük egy kevés apróra vágott baconnel, majd rákenjük a húsokra. A tetejére sajtot reszelünk, majd a baconöket óvatosan felhatjuk, hogy befedjék a sajtos húsokat.
  3. Meglocsoljuk olívaolajjal a baconöket, és 30-40 perc alatt készre sütjük a karajt.

7 ŐZGERINCBEN SÜLT RAKOTT HÚS, AMIT KÁR LENNE KIHAGYNI>>> 

5 DOLOG, AMIRE AZ ŐZGERINCFORMÁT HASZNÁLHATOD!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss