Elkészítés: Sűrűn megtűzdeljük a húst füstölt szalonnával.
A vajban fedő alatt megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megforgatjuk rajta a húsdarabokat, hozzátesszük az ízesítőket. A borral felengedve puhára pároljuk. Ha a levét közben elfőné, egy kevés vízzel pótoljuk.
Amikor a hús már puha, mellérakjuk az egészben hagyott vagy cikkekre vágott gombát, és együtt még addig pároljuk, míg a gomba meg nem puhult.
Tálra helyezzük a felszeletelt pecsenyét, mellé kanalazzuk a gombát.
A pikáns ízű lekvárral és a mustárral ízesítjük a visszamaradt pecsenyelét, végül átszűrve ráöntjük a húsra.
Burgonyakrokettel a legfiomabb, de más körettel is tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre