Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Óvári karaj

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket félbevágjuk, de nem vágjuk át, hanem kiterítjük. Kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk grill fűszerkeverékkel, 15 percet állni hagyjuk, majd a vaj és az olaj keverékén elősütjük.
  2. A vöröshagymát a visszamaradt zsiradékon megdinszteljük, rátesszük a gombát, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel és lepirítjuk.
  3. Az elősütött hússzeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba egymás mellé helyezzük. Mindegyikre pirított gombát halmozunk, erre 1-1 szelet sonkát, majd 1-1 szelet sajtot teszünk. 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 10 perc alatt rásütjük a sajtot. 

    SZŰZPECSENYE, KARAJ, TARJA, OLDALAS: A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>> 

    Még több szuper gombás recept >>> 

    A LEGFINOMABB CIGÁNYPECSENYE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss