Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 szuper reggelizőhely Budapesten és környékén

A reggelizőhelyek szerencsére az utóbbi években megszaporodtak, az igény meghozta a kínálatot és most már viszonylag könnyen választhatunk kedvünkre való kávézót, reggelizőt.

Munkába menet, egy reggeli megbeszélés idejére jó lenne betérni egy-egy klassz kis kávézóba, afféle reggelizőhelyre, ahol hideg és meleg italok, szendvicsek, péksütemények és meleg reggeli közül választva készülhetnénk fel a napra. A reggelizőhelyen táborozva intézhetnénk el pár dolgot, oda szervezhetnénk megbeszéléseket, de akár egy laza nap csodás kezdete is lehet egy ilyen kényeztető reggeli.

Öt szuper helyet mutatunk, ahova érdemes betérni a korai órákban. 

Bite bakery café

A hatalmas csigáiról és izgalmas pereceiről híres Bite jó választás, ha a belvárosi találkánk előtt szeretnénk harapni valamit, vagy épp a forgalmas csomópontok egyikére beszéltünk meg egy közös reggelit. A csigák és a perecek mellett tartalmas melegszendvicsek, apró hot dog falatkák közül választhatunk, attól függően, hogy egész napos kalóriamennyiséget szeretnénk feltankolni, vagy csak harapnánk valamit a jóféle kávé mellé.

Részletek >>>

Fat Mama Eatery

Ha klasszikus bisztróreggelire vágyunk, akkor érdemes felkeresni a Fat Mama Eatery-t, ahol reggelente a franciák kedvelt melegszendvicse, a Croque Monsieur mellett bagel alapú szendvicsek várnak. Ezen kívül gazdag tojásételeket is kínálnak, amelyek között nem csak a klasszikus omletteket találhatjuk meg, hanem a tojásos reggelik koronázatlan királyát, a hollandi mártással kínált posírozott tojást, az Eggs Benedictet is. Aki édesebb reggelire vágyik, annak a különféle péksütemények mellett lehetősége nyílik egy tisztes adag amerikai palacsintával indítani a napot.

Részletek >>>

Zoska Reggeliző Kávézó

A Zoska a belvárosi egyetemi élet egyik fontos origója. A Múzeum körút takarásában, a Károlyi kerttől egy kacsintásnyira lévő kávézó letisztult, de barátságos enteriőrje maradásra bír minden érkezőt. A klasszikus reggeli kínálat mellett tartalmas melegszendvicsekkel, tojásételekkel, amerikai palacsintával, s gyerekkorunk nagy kedvencével, bundás kenyérrel kényezteti az egyetemistákat és munkába igyekvőket. A gazdag tojásételeiket azonban nem csak a reggeli órákban választhatjuk, hanem ebédre vagy akár uzsonna gyanánt is rendelhetjük.

Részletek >>>

Csillaghegyi Megálló, Óbuda

Külső Óbuda is gazdagodott végre egy klassz, izgalmas reggelizőhellyel, ahol számos pékség és manufaktúra termékei mellett újhullámos kávé, minőségi italválaszték várja a betérőket. A Csillaghegyi Megállóban egész nap reggelizhetünk, az előre elkészített szendvicsek mellett kencék, krémek és különféle sütemények várják, hogy őket válasszuk.

Részletek >>>

Panificio Il Basilico Szentendre

A Bazsalikom Pékség (Panificio Il Basilico) új egysége Szentendre legbékésebb részén kínál lehetőséget a minőségi reggelizésre. A patakparton elterülő, a belvárostól tisztes sétaútra található pékség és pizzéria minden igényt kielégítő kínálattal várja helyi lakosokat és azokat is, akik egy-egy szentendrei reggelivel kívánják kipihenni a korábbi napok fáradalmait vagy itt töltődnének fel az elkövetkezendő, sűrűbb időszak előtt.

Részletek >>> 


Izgalmas piacok, ahol reggelizhetsz is >>>

Kihagyhatatlan vidéki éttermek >>> 

Itt reggelizz délután >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss