Elkészítés: A tésztát nedves törlőkendőn szétterítjük. Egy kés és egy tál segítségével 16 db 9 cm átmérőjű kört vágunk belőle. A margarint megolvasztjuk, és a körök mindkét oldalát meglocsoljuk. Kivajazott tepsibe rakjuk, és meleg sütőben aranyszínűre és ropogósra sütjük. Rácsra tesszük kihűlni. A mascarponét a pudinggal és a tejszínnel habosra keverjük. Az őszibarackokat meghámozzuk, húsukat kis kockákra vágjuk. 4 desszertestálkára 1-1 lapot teszünk. A mascarponés krémmel megkenjük, az őszibarackkockákkal megszórjuk, majd rátesszük a következő lapot. Ezt addig folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak. (A tetejére tésztalap kerüljön!) Porcukorral megszórva, mentalevéllel és reszelt citromhéjjal díszítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre