Elkészítés: A palacsintához az összetevőket jól kikeverjük, és egyesével kisütjük őket (ajánlatos vastagabb tésztákat sütni a szokásosnál!).
Az őszibarackokat félbevágjuk, kivesszük a magját, megházomozzuk, és a cukros vízben feltesszük főni. Amikor elkezd forrni, levesszük a tűzről, és botmixerrel pürésítjük.
A rizst puhára főzzük, majd összeforraljuk a barackpéppel és a tejjel. Akkor jó, ha sűrű, tejberizses állaga van.
A palacsintákat rétegezve egymásra tesszük, közéjük halmozva a tejberizsből, majd hűtőbe tesszük lehetőleg 4-5 órára.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre