A pulykamellet megmossuk, szárazra töröljük, és éles késsel 2 x 2 cm-es kockákra daraboljuk fel. Az őszibarackokat meghámozzuk, kimagozzuk, a húsukat nagyobb darabokra vágjuk.
A húskockákat és a barackdarabokat felváltva, vízbe áztatott bambusznyársakra húzzuk. Mindet megszórjuk egy kevés sóval, borssal és az oregánó lecsipkedett, felaprított leveleivel. Meglocsoljuk a nyársakat az olívaolajjal, végül faszénparázs fölött, oldalanként 12-15 perc alatt, pirosra sütjük őket.
A körethez felkockázzuk a meghámozott burgonyát, és sós vízben puhára főzzük. Aztán leszűrjük, még forrón áttörjük burgonyanyomóval, és beledolgozzuk a puha vajat, a tejet és a felaprított oregánót. Ezt kínáljuk a saslikok mellé. Oregánólevelekkel díszíthetjük.