Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Őszibarackos krémes

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk a szokásos módon. Hűlni hagyjuk.

A pudingport a cukorral, a vaníliás cukorral és 2,5 dl őszibaracklével elkeverjük. A maradék gyümölcslevet a feloldott pudingporral felforraljuk, és 1 percig főzzük. Kissé kihűtve a piskótára
simítjuk.

A tejszínhez adjuk a vaníliás cukrot, félig felverjük, majd hozzáadjuk a habfixálót, és kemény habbá verjük. A habot a pudingrétegre kenjük.

A kekszek alját megkenjük a cappuccinóval, és a megkent oldalukkal lefelé sorban ráhelyezzük a tejszínhabra.

Az étcsokoládét az olajjal gőz fölött feloldjuk, mikor kicsit hűlt, rásimítjuk a kekszes piskóta tetejére. 1 napra betesszük a hűtőbe.

A süteményt a kekszek széle mentén szeleteljük, díszíthetjük tejszínhabbal és barackdarabokkal.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss