A lisztet összekeverjük a csipet sóval és összemorzsoljuk a hideg vajjal.Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a tejfölt és a hideg vizet, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. (A tejfölt kanalanként adjuk hozzá, mert lehet, hogy nem kell mind!) Ezután fóliábacsomagoljuk, majd a hűtőbe tesszük legalább 30 percre.
A diót egy teflon serpenyőben állandó kevergetés mellett aranybarnárapörköljük. Ezután kihűtjük, majd ledaráljuk. A mascarponét simárakeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal.Hozzá a darált diót is.
A tésztát kivesszük a hűtőből, majd lisztezett felületen jó vékonyra nyújtjuk. 4 egyforma nagyságú kört vágunk belőle (egy fedőtis tehetünk a tésztára, és aztvágjuk körbe). A tésztakörök közepére rákenjük a mascarponés-diós tölteléket, majd ráhelyezzük a felszeletelt őszibarackot. Az üresen maradt tésztát felhajtpgatjuk a töltelékre.
A megtölött tésztákat egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd lekenjük őket a felvert tojással, és megszórjuk a darabolt dióval. Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük. Tálalás előtt hagyjuk langyosra hűlni, majd porcukorral megszórva tálaljuk.