Elkészítés: A pudingporokat, a lisztet, a kakaót és a sütőport összekeverjük. A tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, mindezeket összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojásfehérjék kemény habját. A tésztamasszát elfelezzük, és külön 2 piskótát sütünk.
A befőttet lecsepegtetjük, levét felfogjuk. A vaníliás pudingporokat kevés befőttlével simára keverjük, majd a többi befőttlével felfőzzük.
A barackokat vékony cikkekre vágjuk és a pudingos krémbe keverjük.
Mindkét lapot meglocsoljuk rummal vagy őszibaracklikőrrel.
A tésztalap köré több réteg alufóliából keretet hajtogatunk. A keretbe foglalt tésztalapra halmozzuk a barackos pudingot, és a másik lappal befedjük.
A zselatint az utasítás szerint feloldjuk. A tejszínt az apránként beleszórt vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A zselatint hozzákeverjük, és a kemény habot a tésztára simítjuk. Hűtőbe tesszük, majd tetszés szerint díszítjük.