Elkészítés: A keksz felét ledarálom, a másik felét eltördelem.
A tejet, a cukrot, a rumaromát felteszem főni, belekeverem a kakaóport. Félrehúzom a tűzről, hozzákeverem a vajat, felolvadásig keverem, utána a darált, majd a darabos kekszet keverem hozzá.
Nedves konyharuhára teszem az ostyalapot, majd forrón rákenem a töltelék felét az egyik, majd a másik ostyalapra. 2-3 percet várok vele, hogy az ostyalap puhuljon. Szorosan feltekerem mind a kettőt, és fóliába tekerve hagyom kihűlni, majd a a hűtőbe teszem összeérni.
1-2 óra múlva 1 cm-es darabokra szeletelem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre