Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Legyél mesterszakács a saját konyhádban - főzzünk együtt újra!

default user icon
MME
Kipróbált receptek, családi kedvencek, főzős videók, konyhai trükkök és praktikák egy helyen - csatlakozz a facebookos gasztrocsoportunkhoz, és oszd meg a legjobb receptjeidet! Főzzünk együtt a Mindmegettével - ahogy tavasszal, most is!

Tavasszal előbb a feje tetejére állt a világ, aztán bezárt. Se iskola, se menza, se munkába járás - helyette volt home office, home schooling és házi menza a hét hét napján a komplett családnak. Bár a helyzet egy hajszállal egyszerűbbnek tűnik, mint akkor volt, mert nincs teljes "lockdown", de az éttermek zárva vannak, és nem lehet tudni, mikortól rendelnek el váratlanul digitális oktatást az iskolás-óvodás gyermekünknél, vagy éppen kell nekünk karanétba vonulni, mert valamelyik kontaktunkról kiderült: elkapta a koronavírust. Ilyenkor jól jön, ha kéznél van néhány ihletadó recept, mert bizony sokszor nem is a sütési-főzési képességeink terén, hanem ötletben szenvedünk hiányt.

Szóval, ha eddig még nem tettétek volna meg, csatlakozzatok a Főzzünk együtt a Mindmegettével! csoportunkhoz, ahol kipróbált receptek, főzős videók, konyhai trükkök és praktikák - és egy szuper közösség vár benneteket, akik nem restek megosztani egymással a családi kedvenceik titkos receptjeit, és ha elakadtok az elkészítésben, vagy nem sikerül úgy, ahogy terveztétek, azonnal ugranak és segítenek! 

Persze azokra is gondoltunk, akik nem elég rutinos játékosok: nekik a Fapados főzőiskola sorozatunkkal kedveztünk tavasszal, amikor anya és a mama főztjét kellett valahogy az albérlet konyhájában rekonstruálni, mert találkozni velük, ugyebár, nem mertünk; az óvodás-iskolás korosztályt nevelőknek pedig a Repeta rovatunkban adtunk tippeket arra nézvést, hogyan lehet kikerülni a sült krumpli - rántott csirkefalat - palacsinta háramas bűvöletéből. Látogassatok el ide is, csatlakozzatok a Faceboook csoporthoz, merítsetek ötleteket, sajátítsatok el trükköket - és legyetek a konyha rocksztárjai!

EGYÜTT FŐZTÜNK A KARANTÉNBAN: ÁPRILISBAN 3,2 MILLIÓAN KERESTEK RECEPTET A MINDMEGETTE.HU-N! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss