hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Oroszkrémtorta V.

120 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szokásos piskótámat megsütöttem 26 cm-es tortaformámban, már 2 nappal korábban.

Másnap a pudingból a tejjel sűrű pudingot főztem. A margarint kikavartam a porcukorral. Amikor a puding kihűlt, akkor összekevertem a margarinos krémemmel.

A kiviket cikkekre vágtam, a fagyasztott gyümölcsökből a szebb szederszemeket kivettem a díszítéshez, a többit összekevertem a kivivel.

A tejszínt nagyon kemény habbá felverem, 1/3-át félreteszem a hűtőbe.

A maradék tejszínhabba keverem a pudingos krémet, és beleforgatom a gyümölcsöket is.

Az alsó tortalapomat megkenem a lekvárral, a gyümölcsös tejszínhab felével befedem, erre jön a második tortalap, amit szintén bekenek lekvárral, a maradék krémet rákenem, majd a harmadik lappal befedem a tortát, és egy éjszakára a hűtőbe rakom.

Másnap a maradék tejszínhabbal és a félretett gyümölcsökkel díszítem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek