Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Oroszkrém torta egyszerűen

> 90 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. A tésztához a tojásokat a kristálycukorral habosra keverjük, majd beledolgozzuk a lisztet és a sütőport. Zsírozott, lisztezett tortaformába öntjük és előmelegített sütőben, 150 fokon tűpróbáig sütjük.
  2. A krémhez a tejet felfőzzük a cukorral, a pudingporral és a tojások sárgájával és kihűtjük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a zselatin fixet, majd a felvert habtejszínt és beleforgatjuk a kandírozott gyümölcsöt és a mazsolát.
  3. A tésztát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel. A tortát bevonjuk tejszínhabbal és tetszés szerint díszítjük.

10 BÉKEBELI CUKRÁSZSÜTEMÉNY, AMIT A MAI NAPIG IMÁDUNK! >>>

11 EGYSZERŰ ÉS ELRONTHATATLAN TORTA >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss