Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Orosz krémtorta

15 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A piskótát a hagyományos módon megsütjük. 
  2. Amíg sül a piskóta, hozzáfoghatunk a krém elkészítéséhez. A tejben elkeverjük a pudingport, a kétféle cukrot, majd sűrűre főzzük, és kihűtjük.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük, majd összekeverjük a pudingos krémmel, beleöntjük a rumot, és a kandírozott gyümölcsöket. A piskótát 3 lapra vágjuk, és megtöltjük a krémmel. A tortát díszíthetjük tejszínnel, akár marcipánnal. Legalább 3 órára hűtőbe tesszük.

 MÉG TÖBB ISTENI TORTA RECEPT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss