Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Óriási balhé a Mestercukrászban! Botrányosan viselkedett, hazazavarták az egyik versenyzőt

default user icon
MME
A tegnap esti adásban olyan történt, ami a Mestercukrász történetében még soha: agresszív viselkedése miatt hazaküldték, és kizárták az egyik versenyzőt. Juhos József a Reggeliben elmondta: a botrány után kellett pár perc, amíg a többi versenyző és a Liptai Claudiáék is magukhoz tértek.

A hangulat már az első feladat elindításakor feszültté vált, ugyanis az egyik csapat főcukrászi szerepét Jelly kapta meg, aki úgy érezte: erőből kell irányítania a többieket, akik nem értettek egyet a terveivel. 

Kata és Szabi Jelly utasításai szerint nyújtották a tésztákat, félretéve minden ellenérzésüket, hogy csapatként elvihessék a pontot, miközben Jelly továbbra is visszataszító stílusban beszélt a többiekkel, ráadásul akkor sem tudott disztingválni, amikor a terepszemlére érkező séfek megérkeztek a pultjukhoz.

 

A feszültség egyre nőtt, és egy ponton Jelly magából kikelve ordítozni kezdett Katával, Kata sem maradt adós, amitől Jelly még idegesebb lett, a két lány közé végül Szabi állt be, mert attól tartott, hogy Jelly nekiugrik Katának. A helyzetet Joci séf oldotta fel, aki erélyes hangnemben utasította Jelly-t a konyha elhagyására, majd a zsűri meghozta a döntést is: Jelly nem térhet vissza, viselkedése miatt kizárták a versenyből. 

Íme a balhé, videón:

 

"Mindhárman leblokkoltunk. Ott álltunk a zsűripultban és tátogtunk, mint egy ponty. Aztán elkezdtünk beszélgetni, és rájöttünk, hogy ez így nem mehet tovább" - mondta el az addig példa nélküli botrányról Juhos József az RTL ma reggeli műsorában, hozzátéve: a balhé után a másik csapatnak és a zsűrinek is kellett tíz perc, hogy összeszedje magát és folytatni tudja a munkát.

Ezek is érdekelhetnek:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss