A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjéből kemény habot verünk a cukorral. Hozzáadjuk a tojássárgáját és a sütőporral elkevert lisztet.
Az oreo kekszet összetörjük, és a masszához adjuk. Egy 18 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és belesimítjuk a masszát.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig, tűpróbáig sütjük.
A krémhez a tejszínt felmelegítjük, majd a tűzről levéve belekeverjük a csokoládét. Lehűtjük, és habverővel kemény habot verünk belőle, majd beletördeljük az oreo kekszet.
A piskótát 3 részbe vágjuk, majd megtöltjük a krémmel. Figyeljünk rá, hogy a tetejére és az oldalára is jusson. A tetejére csokoládészószt csorgatunk, oreo keksszel és habcsókkal díszítjük.