A kekszrétegéhez a kekszet összetörjük. Kb. egy csészényi kekszmorzsát félreteszünk, a többit összekeverjük az olvasztott vajjal, majd belenyomkodjuk egy sütőforma aljába, és betesszük a hűtőbe.
A mascarponét kikeverjük a porcukorral, a tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük a kettőt. A pudingot a csomagolásán található utasítás szerint felfőzzük a tejjel, azután hagyjuk kihűlni.
A hűtőből kivesszük a kekszalapot. Rásimítjuk a mascarponés-tejszínes réteg felét, erre kenjük a kihűlt pudingot, majd a tetején eloszlatjuk a maradék fehér krémet, és megszórjuk a félretett kekszmorzsával.
A desszertet legalább 3-4 órára betesszük a hűtőbe, de ahhoz, hogy szépen tudjuk szeletelni, érdemes tálalás előtt 30 percre a fagyasztóba tenni.
Nézzétek meg Videón, hogyan készül az Oreós lasagne torta!