Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és az olajban megpirítjuk. A lisztet a sütőporral és a szódabikarbónval elkeverjük. A margarint (érdemes darabokra vágni) a tojással habosra verjük, a joghurtot és a pirított hagymát hozzáadjuk. Apróra vágjuk a snidling 3/4 részét, és azt is belekeverjük a felaprított oregánóval együtt. Sóval, borssal ízesítjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a tésztát a kikent formába adagoljuk, majd 20-25 percig sütjük. A sütőből kivéve gyorsan megszórjuk kevés reszelt sajttal, hogy ráolvadjon, majd meghintjük a maradék felaprózott snidlinggel is. Langyosan és hidegen is nagyszerű.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre