Egy nagy tálban összemorzsoljuk a lisztet az élesztővel, majd hozzáadjuk a sót, apránként a vizet, az olívaolajat, a fokhagymaport és az oregánót. Összegyúrjuk egy laza tésztává. Egy nagyobb cipót formázunk belőle, és egy kilisztezett tálba tesszük, majd meleg helyen a duplájára kelesszük kb. 60 perc alatt.
A tésztát átgyúrjuk, majd tenyerünket enyhén megolajozzuk, és diónyi golyókat formázunk belőle (kb. 30 darabot).
A tésztagolyókat sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és mindegyiknek a közepébe egy-egy kis mélyedést nyomunk. A kiválasztott tölteléket a mélyedésekbe nyomjuk.
A tésztadarabokat letakarjuk, és szobahőmérsékleten hagyjuk tovább kelni kb. 15 percig. Kevés olívaolajjal megkenjük a tetejüket, és 190 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.