Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ördögborda

MME MME
3 4.4/5
120 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: Az újhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A hússzeleteket vékonyra kiverjük.
Elkészítés: 1. Az újhagymát összekeverjük a mustárral, a ketchuppel, a cukorral, az ételízesítővel és a citrom levével. 2. A húst bekenjük ezzel a hagymás páclével, és egy tálba fektetjük. A maradék pácot ráöntjük, lefedjük, és egy éjszakán át érleljük a hűtőben. 3. Másnap a vajat felforrósítjuk, a húst lecsepegtetjük, és mindkét oldalát hirtelen megpirítjuk. Ráöntjük a páclevet, lefedjük, és lassú tűzön puhára pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss