Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Feljelentették Ördög Nóráékat, az új kisbolttal is gond van

default user icon
MME
Feljelentették Ördög Nórát és Nánási Pált új, balatonfüredi üzletük kirakata miatt, állítólag a dekoráció nem illik bele az utcaképbe.

Két éve az első, balatonakarattyai kisboltjuk ellen a helyiek valóságos hadjáratot folytattak, most pedig Nánásiék legújabb, balatonfüredi üzletét érte támadás. 

Valaki ugyanis feljelentést tett Ördög Nóráék ellen, mert szerinte a Balatonfüreden nemrég nyílt bolt színes-feliratos kirakata nem illik bele az utcaképbe. A műsorvezető részletesen mesélt az esetről.

"A füredi boltunk matricája nem felelt meg a városképi előírásoknak, ezért le kellett szednünk" - írta a legújabb videójuk alá Ördög Nóra és férje, Nánási Pál. "Amiatt kaptunk bejelentést vagy feljelentést, hogy hogyan néz ki a boltunk kívülről" - magyarázta a TV2 műsorvezetője, miután a videóban azt is megmutatták, hogyan távolították el a matricákat.

Leveszem a matricákat, mert túl színesek vagyunk ide a sétányra, úgyhogy ezt most újra kell tervezni. A szívem megszakad, olyan sok melónk volt vele. Természetesen semmiképpen nem szeretnénk szabályt sérteni vagy magunkra haragítani a helyi hatóságokat, meg a többieket. Megvizsgálták, nem tetszett. Az én véleményem szerint ez nem volt túl harsány - magyarázta Ördög Nóra.

"Azt már réges-régen megtanultuk, hogy ha valami nem jó, azon változtatni kell. Ugyan szomorúan, de változtatunk" - tette hozzá Nánási Pá, aki feleségével együtt azt nem érti, miért jobb az, hogy a matricák eltávolítása után most egy hűtő és egy régi szekrény hátulja látszik.

Még több hír Nánásiékról:

Ezek is érdekelhetnek

Friss