Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Horroráron adták a jeget Ördög Nóráék éttermében, kiderültek az okok

default user icon
MME
A számláról fotó is felkerült a netre, 200 forint volt az italban a jégkocka darabja a nagy forróságban. Megszólalt az ügyben Ördög Nóra.

Valósággal sokkot kapott az a társaság, amelynek tagjai három hete tértek be Ördög Nóráék Balatonakarattyán található éttermébe. A tételes számlán ugyanis jól látszott, hogy a nagy forróságban 200 forintba került egy darab (!) jégkocka.

A Blikk arról számolt be, hogy Ördög Nóra először el sem akarta hinni, hogy az ő éttermében ilyen történhetett. Mikor végre kiderült, mi áll a háttérben, azt mondta, munkatársai nem egyeztettek velük arról, hogy bizonyos esetekben külön felszámolják a jeget. A kánikulában természetesen megszaporodtak az olyan rendelések, mikor valaki szódát kért sok jéggel - a szódába alapból nem tesznek jeget, mert amúgy is nagyon hideg - és az étterem dolgozói egyeztetés nélkül úgy döntöttek, a cég érdekeinek védelmében ilyenkor felszámolják a jeget is. Horroráron.

"Ez rossz gyakorlat, amit azonnal felszámoltunk. A jég egyébként része például az üdítők, és egyéb, amúgy is jéggel felszolgált italok árának" - tisztázta a helyzetet Ördög Nóra.

Még több hír Ördög Nóráékról:

Ezek is érdekelhetnek