Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

"Valószínűleg a korlátozás lesz a megoldás" - nem csökken a forgalom Ördög Nóráék kisboltja környékén

default user icon
MME
Őrületes népszerűségnek örvend az Ördög-Nánási házaspár pünkösdkor megnyílt kisboltja Balatonakarattyán, ami az eddigi csendes, nyugodt üdülőövezet életét jelentősen felkavarta. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a helyiek kiakadtak a megnövekedett autósforgalom miatt, amit a bolt tulajdonosai megértéssel kezelnek, és azt ígérik: keresik, és minden erejükkel azon vannak, hogy mihamarabb megtalálják a megoldást.

Mint arról már korábban írtunk, a Nekem a Balaton balatonakarattyai kisbolt, amit az Ördög-Nánási házaspár a saját két kezével újított fel, napi szinten óriási forgalmat generál. Ez a helyieket, tulajdonképpen, nem is zavarná, ha ez nem járna együtt az autósforgalom jelentős megnövekedésével. Múlt héten az évtizedek óta ott nyaralók és a helyi lakosok nyílt levélben adtak hangot elégedetlenségüknek a szerintük tarthatatlan állapotok miatt, és kérték a Nóráékat a helyzet mielőbbi rendezésére.

– Mi is, a rendőrség és az önkormányzat is a lehetséges megoldást keresi. A mi eszközeink végesek. A vlogepizódunkban korábban is felhívtuk az emberek figyelmét, hogy parkoljanak távolabb, de amíg a törvény adta lehetőség adott, hogy autók ide érkezzenek és leparkoljanak, addig mi mondhatunk bármit. Egyébként tizenhárom percre tőlünk van egy nagy parkoló, és ezt mi magunk is sétával lemértük. Valószínűleg a korlátozás lesz a megoldás. Az azonban idő igényes, amíg ez kialakul, és ez nem a mi hatáskörünk és feladatunk. Ha működhetne a „célforgalom” tábla, azt mi is jónak tartanánk, és úgy tudjuk, erről már folynak egyeztetések - nyilatkozta Ördög Nóra a Borsonline-nak. 

KIAKADTAK A HELYIEK! TILTAKOZNAK ÖRDÖG NÓRÁÉK BALATONI KISBOLTJA MIATT >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss