Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt küldte Orbán Viktor Chuck Norrisnak születésnapjára

default user icon
MME
Chuck Norris idén ünnepelte 80. születésnapját. Orbán Viktor, miniszterelnök is küldött ajándékot a világhírű színésznek. A magyar kormányfő ajándékát a houstoni alkonzulátus munkatársa személyesen adta át Chuck Norrisnak.

Chuck Norris végre átvehette Orbán Viktor ajándékát. Az egykori akcióhős március 10-én ünnepelte a 80. születésnapját, de csak most volt lehetősége átvenni a magyar miniszterelnök által küldött magyar különlegességet. A színésznek a houstoni alkonzulátus munkatársa személyesen adta át Orbán Viktor születésnapi jókívánságait, valamint egy üveg tokaji bort. A címke alapján egy késői szüretelésű Tokaji Furminttal ajándékozta meg Orbán a sztárt.

Norris nagy örömmel fogadta a születésnapi meglepetést, és nagyon bízik benne, hogy hamarosan ismételten lesz lehetősége Magyarországra látogatni és újra találkozni a magyar miniszterelnökkel.

Chuck Norris egyébként két éve ismerkedett meg Orbán Viktorral. A színészt a 2018-as magyarországi látogatásán a miniszterelnök maga vitte el kocsival a TEK budapesti központjába.

Ezek is érdekelhetnek

Friss