Kettéválasztjuk a tojásokat. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd a habosítás után egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját is.
A lisztet, darált diót, a sütőport elkeverjük, és lazán beleforgatjuk a tojáshabba, egy fakanál segítségével. Két lapot sütünk, 24×39 cm-es tepsiben, amit sütőpapírral béleltünk ki. 180 fokon 15 perc alatt készül el.
A krémhez a tejet a liszttel és a cukorral csomómentesre keverjük, majd felfőzzük és kihűtjük. Vízgőz fölött megolvasztjuk a csokoládét. A vajjal habosítjuk a tej-liszt-cukor keveréket, hozzáadjuk a pörkölt, darált diót, a rumaromát és az olvasztott csokoládét is. Jól kihabosítjuk és a lapok közé töltjük.
Végül elkészítjük a mázat, vízgőz fölött, olajjal megolvasztjuk a csokoládékat. Előbb a tejcsokoládét oszlatjuk el a sütemény tetején, majd a fehér csokit csíkokban rácsöpögtetjük.