Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojáslikőrös kuglóf

default user icon
MME

Elkészítés

  1.  Robotgép habverőjével a tojásokat, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük. Folyamatos keverés közben lassan belefolyatjuk az olajat és a likőrt. A lisztet elvegyítjük a keményítővel és a sütőporral, majd a likőrös masszára szitáljuk, és lapáttal óvatosan beleforgatjuk.
  2. A sütőt előmelegítjük 175 fokra. Egy kuglófformát kikenünk vajjal, és egyenletesen megszórjuk zsemlemorzsával. Beletöltjük a tésztát, és az előmelegített sütőben sütjük 50-60 percig. Tűpróba után kivesszük a sütőből, és rácsra borítva hagyjuk kihűlni. Porcukorral megszórva kínáljuk.

SÜSS SZEKERES ADRIENNEL! OMLÓS LINZER HÚSVÉTRA >>> 

MÉG TÖBB ISTENI KUGLÓF >>> 

13 CSODÁS DESSZERT HÚSVÉTRA, AMIT KÉPTELENSÉG ELRONTANI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss