Elkészítés: A tésztához a lisztet és a szódabikarbónát összeszitáljuk. Gőz fölött megolvasztjuk a vajat, beletesszük a kakaót, a mézet, a porcukrot és a tojásokat is, alaposan összeforgatjuk, összemelegítjük. Ha kihűlt, összegyúrjuk a liszttel. Két lapban, 180 fokon, 10 perc alatt megütjük.
A krémhez a pudingokat a liszttel és a tejjel megfőzzük, kihűtjük. Hozzátesszük a tejfölt, a vajat és a porcukrot, csomómentesre kavarjuk, végül beleforgatjuk a mascarponét is.
Megtöltjük a lapokat a krémmel, egy éjszakán át hideg helyen pihentetjük, amíg megpuhul.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre