Egy keverőtálba beletesszük a puha vajat, majd hozzáadjuk a porcukrot, a csipet sót, a vaníliás cukrot, és robotgéppel habosrakeverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztes-keményítős-sütőporos keveréket, majd egyesével a tojások sárgáját. Alaposan összekeverjük, majd gyors mozdulatokkal átgyúrjuk a tésztát.
A simára gyúrt tésztát fóliába becsomagoljuk, majd kb. 30 percre a hűtőbe tesszük.
A hűtőből kivett tésztát lisztezett felületen vékonyra kinyútjuk, majd egy 4-5 cm-es szaggatóval korongokat szaggatunk.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd ráhelyezzük a kiszaggatott tésztakorongokat. Ezután előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten 10-15 percig (légkeverésnél 150 fokon 10 percig) sütjük, hogy éppen csak színt kapjanak a kekszek .
A sütőből kivéve hagyjuk teljesen kihűlni, majd a korongokat összeragasszuk mogyorókrémmel.Tálalás előtt a korongok tetejét megszórjuk porcukorral.