hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így lesz omlós és szaftos a tepsis csirkecomb vele sült krumplival

default user icon
MME
Imádjuk, amikor együtt sül a hús és a köret! Időt is spórolunk az ilyen fogásokkal, ráadásul ezzel a módszerrel tökéletesen átjárják az ételt a fűszerek. Íme a tejszínes tepsis csirkecomb receptje vele sült krumplival.

Laktató, egyszerű elkészíteni és nem kell sokáig a tűzhely mellett állni. Minden háziasszony ilyen receptekre vágyik! Ezzel a tepsis csirkecombbal a család minden tagját leveszed a lábáról, ugyanis együtt sül a hús és a köret, és mindkettőt szépen átjárják a fűszerek.

A sült csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre ropogós, de a húsa omlós. Minél hosszabb ideig pihen a hús a pácban, annál jobban átjárják a fűszerek. Legkevesebb 2 óra, legfeljebb 2 nap pácolási idővel érdemes számolni.

Íme a tejszínes rakott csirkecomb receptje.

Hozzávalók:

3 db felső csirkecomb
3 db alsó csirkecomb
olaj

bors
50 dkg krumpli
1 fej lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
1 ek füstölt paprika
kapor
petrezselyem
2 dl fehérbor
3 dl tejszín

Ezek is érdekelhetnek

Friss