A tésztához összegyúrjuk a lisztet, a tojást, a zsírt, a sót, a sütőport és a tejfölt. Ha keménynek találjuk, kevés tejet adhatunk hozzá. Legalább fél órára betesszük a hűtőbe.
Közben az almát megmossuk, a magházat kivesszük, és vékony szeletekre vágjuk. Feltesszük főni 1 dl vízzel, a cukorral, majd, amikor már összesett és levet eresztett kissé, beleszórjuk a búzadarát. Együtt főzzük 3 percig. Amikor ez is megpuhult, hozzáadjuk a fahéjat, langyosra hűtjük.
A tésztát 1/3-2/3 arányban felosztjuk. A nagyobbat 1 cm vastara nyújtjuk a tespi méretei szerinti nagyságúra. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a 2/3-nyi lapot, rátesszük a kihűlt almát és elsimítjuk rajta. 180 fokon 15 percig sütjük, majd ráhelyezzük a kisebb, kinyújtott lapot. Megszúrkáljuk és 160 fokon 30 percig sütjük.