Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olyasmi történt Krausz Gáborékkal, amire még sosem volt példa

Idén fordult elő először, hogy a két nagy gasztroreality, A Konyhafőnök és a Séfek séfe egy időben volt látható. A két műsor heteken át egyszerre került képernyőre, és olyasmi történt, amire eddig még nem volt példa!

A Konyhafőnök volt egykoron az RTL zászlóshajója, mely bebetonozta itthon a gasztroverseny műfaját. Habár korábban is voltak próbálkozások (Mesterszakács címmel a VIASAT3-on), egyik sem volt olyan sikeres, mint a Fördős Zé nevével fémjelzett produkció. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a civil, celeb és gyermek verziókkal együtt A Konyhafőnökből közel húsz évadot láthatott a magyar nézőközönség. Egyszer azonban minden véget ér, és az RTL-es show mostanra vesztette el piacvezető pozícióját a gasztrorealityk körében.

A Séfek séfe az új trónkövetelő

A TV2 show-ja évről évre egyre több nézőt ültet a képernyők elé, azonban olyan sikeres, mint idén, talán még sosem volt a műsor. A Krausz Gábor, Vomberg Frigyes, Wolf András és Ördög Nóra vezette verseny adásai idén példátlan tettet hajtottak végre. A Séfek séfe ugyanis minden egyes nap, amikor A Konyhafőnökkel került szembe, legyőzte a jubileumi, tizedik civil szezonját ünneplő RTL-es realityt.

A Séfek séfe zsinórban négy héten át, azaz húsz adáson keresztül volt veretlen és még A Konyhafőnök szeptember végi fináléja sem tudta legyőzni Krauszék versenyzőit. Kurta Zsuzsa, a legújabb konyhafőnök győzelmére sokan voltak kíváncsiak, de a 400 ezres nézőszám így is elmaradt a Séfek séfe 570 ezres eredményeitől.

A Séfek séfe tehát jött és mindent letarolt az ötödik évadával, mely október hatodikán ér véget. Az utolsó hetében azonban már nem A Konyhafőnök, hanem a Nyerő páros új szezonja lesz az ellenfele. Kíváncsian várjuk, hogyan alakul majd a két műsor párharca: megtörik-e a TV2-s műsor négy hete tartó veretlenségi sorozata és feljebb kúszik-e a mutató a múlt héten kétszer is elért 617 ezres nézettségnél.

Borítókép: YouTube

Ezek is érdekelhetnek

Friss