Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Biosörök, kacsasült és birsalmás tortácskák: őszi ízorgia a Globalista Konyha pop-up vacsoráján!

A Globalista konyha történetében először, a megszokottól eltérően ezúttal az Oliver Rowe séf által alkotott menüsor mellé nem borokkal, hanem különleges biosöröket szolgálnak fel az ételekhez, melyeket a Csapház® biztosít a vendégeknek.

A Csapház Magyarország legnagyobb biosör választékával büszkélkedik, a kínálatban 7 alkoholos (belga és bajor búza, pils, szűretlen világos, belga erős ale, radler, mézes) és 3 alkoholmentes (világos, barna és radler) bio sör szerepel. A kizárólag organikus alapanyagok felhasználásával, forrásvízből és zöldenergiával készült holland kézműves bio sörök különleges ízvilága izgalmas gasztronómiai párosítást ígér. 

Oliver Rowe pop-up vacsoráján a következő menüsorral várják a szezonális, helyi alapanyagok szerelmeseit, november 19-20-án az Apacuka étteremben:

Füstölt szardella és labneh piritóson, csili, lilahagyma
Budels Pilsener (Kristálytiszta természet)

Kelbimbó levél, fűszeres dió, Stilton és szalonna (vegetariánus opció: sült sütőtök)
Budels Blond (Lágerek királynője)

Körte és paszternák leves, turbolya, fekete olajbogyó és tejföl
Witte Parel (Fehér gyöngy)

Kacsamell, sült lilakáposzta, creme fraiche, tök, égetett narancs, szegfűszeg szirup
Lágy polenta, sült csicsóka, sült fokhagymapüré, citrom, pirított tökmag (vegetariánus opció)
Zware Dobber (Nagy kihívás)

Birsalma tart tatin, kakukkfű, dió, queijo fresco sajt
Budels Honning (Mézes élet)

JEGYVÁSÁRLÁS: GLOBALISTAKONYHA.COM >>> 
Itt tudhatsz meg többet Oliver Rowe-ról >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss