Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újabb világhírű séf érkezik Magyarországra! És még a főztjét is megkóstolhatod

A Globalista Konyha következő vendége Oliver Rowe, aki a magas minőségű, szezonális alapanyagok szerelmese. Izgalmas menüsorát november 19-20-án kóstolhatjátok meg az Apacuka étteremben.

Oliver Rowe Toszkánában sajátította el a főzés tudományát. A díjnyertes Moro étteremben alapozta meg tudását, majd főszakács lett a hammersmith-i Maquis étteremben. Egy rövid párizsi kitérő után megnyitotta a Konstam és a The Prince Albert éttermeket, mindkettő a londoni King’s Cross pályaudvarnál található.

A BBC2 “The Urban Chef” című sorozatában szerepelt, melyben helyi termelőket keresett fel, hogy magas minőségű, szezonális alapanyagot találjon az étterme számára.

Azóta számos étteremben dolgozott az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt, ezek közül kiemelt helyen szerepel a Chez Panisse Berkeley Kaliforniában.

Első szakácskönyve Food for All Seasons címmel jelent meg, és már kapható a Faber kiadó gondozásában. A receptjein keresztül megismerhetjük Oliver élettörténetét, a szezonális ételek iránt elkötelezett szakács és éttermes világlátását és legkedvesebb ételeit.

Oliver Rowe a legjobb őszi alapanyagokból állította össze első budapesti pop-up vacsorája alapanyagait, melyeket november 19-20-án az Apacuka étteremben a Globalista Konyha tálalásában kóstolhatnak meg az érdeklődők.

Jegyfoglalás >>> 

Ezek is érdekelhetnek