Elkészítés: A narancsokat meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük. A salátaleveleket megmossuk, szárazra törölgetjük. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. Az olívabogyókat lecsepegtetjük. A fetát felkoxkázzuk.
A salátaleveleket tányérokra rendezzük, rátesszük a narancsot, azolajbogyót, megszórjuk a hagymával és a sajttal. A mandulát durvára vágjuk, és megszórjuk vele a salátát.
A citromlevet az olvaolajjal, sóval, borssal,az őrölt mustármaggal és a chilivel elkeverjük, a salátára locsoljuk.
Különösen jól harmonizál erősen fűszerezett, grillezett húsokkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre