A sertéshús fogyasztása egy igazi gasztronómiai élmény. Tápanyag gazdagsága miatt táplálkozásunk szerves része, hiszen fontos ásványi anyag, zsír-, fehérje- és vitaminforrás. Következő receptválogatásunkban ezért koncentrálunk most erre a húsfélére, na meg azért is, hogy még változatosabb fogásokkal készülhess nem csak a hétvégéken, hanem a hétköznapokon is.
PARADICSOMOS HÚSGOMBÓC >>>
SAJTOS-RAKOTT HÚSSZELETEK >>>
BÖGRÉS FASÍRTGOLYÓ >>>
PARADICSOMOS-SERTÉSHÚSOS RAKOTTAS >>>
LECSÓS SZELET RIZZSEL >>>
HENTESTOKÁNY EGYSZERŰEN >>>
HAGYOMÁNYOS BRASSÓI >>>
EGYSZERŰ BAKONYI SERTÉSTOKÁNY >>>
KLASSZIKUS SERTÉSBORDA BUDAPEST MÓDRA >>>
TEJSZÍNES-HAGYMÁS SZŰZÉRMÉK >>>
TOJÁSOS STEFÁNIA SZELET >>>
PÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>>
HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTA >>>
OLDALAS FOKHAGYMÁS-PETREZSELYMES CSUSZÁVAL >>>
Ajánljuk még: