Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olcsó, használt műszaki cikket keresel? A Media Markt polcain is találsz majd ilyet

A vásárlók igényeit felmérve, a Media Markt úgy döntött, hogy bármilyen használt terméket bevesz, amit utána kijavítanak vagy felújítanak, majd értékesítik azokat. Ezeket a műszaki cikkeket év végén kezdi majd forgalmazni a kiskereskedelmi lánc.

A használt termékek megjelenésének köszönhetően, több termékcsoport is jóval alacsonyabb áron lesz elérhető azok számára, akik érzékenyek az árakra, valamint fontosnak tartják a fenntarthatóságot.


Szilágyi Gábor, a kiskereskedelmi hálózat ügyvezető igazgatója elmondta, hogy bármilyen működőképes, megmenthető és felújításra alkalmas műszaki cikket (háztartási gépeket, mobiltelefonokat, laptopokat stb.) átvesznek és szervizelés után a polcokra teszik. Sok esetben egy apróbb javítás után hosszú ideig használhatóvá válnak ezek az eszközök.

„Még számos akadályt kell legyőzni, de már az idei év végén érkezhetnek a használt termékek a Media Marktba” – hívta fel a figyelmet Szilágyi Gábor.

A cég felméréséből kiderült, hogy a fogyasztók számítógépeket és laptopokat vásárolnának a legszívesebben használtan (36 százalék mondta ezt). Nagy háztartási gépeket a vásárlók 29 százaléka venne, kevesebb mint 30 százalékuk pedig azt mondta, hogy nem szeretne használt gépeket vásárolni – írja a Világgazdaság.

Fontos tudni, hogy a Media Markt a régi készülékeket is beszámítja az új termékek árába. Emellett a cég nemcsak olyan gépeket vesz be, amiket náluk vásároltak, hanem bármilyen műszaki cikket elfogadnak. 

Borítókép: Csapó Balázs / Kisalföld

Ajánljuk még: 

Ezek is érdekelhetnek

Friss