hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olaszos borjúlábszár

MME MME
90 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 kg borjú- vagy marhalábszár
  • 15 dkg vaj
  • 4-5 db paradicsom
  • 4-5 db paprika kockára vágva (vagy 1 üveg lecsó)
  • 3-4 gerezd fokhagyma összezúzva
  • 1 csokor friss petrezselyem apróra vágva
  • 4-5 kanál ketchup
  • 5 dl marhahúsleves
  • 20 dkg friss gomba kockázva (vagy konzerv)
  • 2 kávéskanálnyi olaszos fűszerkeverék
  • ételízesítő
  • A körethez:
  • 50 dkg spagetti
  • reszelt sajt

Elkészítés

Elkészítés: A húst kisebb szeletekre vágjuk, forró vajon mindkét oldalát fehérre sütjük. Hozzáadjuk a felaprított zöldségeket és az ízesítőket, felöntjük a húslevessel, és gyakori kevergetéssel
főzzük, míg a hús megpuhul. Közben az elforrt folyadékot pótolni kell.

A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, tányérra szedjük, megszórjuk reszelt sajttal, majd mellérakjuk a szaftos húst.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss