Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olaszos antipasti saláta

MME MME
15 perc
egyszerű
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. Minden sonkát és sajtot harapni való méretre összevágunk. A paramezánt érdemes még ennél is kisebb kockára vágni, vagy reszelőn parmezán forgácsot készíteni belőle.
  2. Az összevágott felvágottakat, zöldséget és sajtokat a rukkola saláta tetejére halmozzuk.
  3. Az öntethez a fokhagymát összezúzzuk, majd összekeverjük az összes hozzávalóval. A saláta tetejét meglocsoljuk az öntenttel, majd összekeverjük. Egy serpenyőben megpirítjuk a fenyőmagot, és azt is rászórjuk.
  4. Tállaljuk, mellé friss bagettet vagy cibattát.

BACONÖS-SAJTOS CSIRKEMELL 

SONKÁBAN SÜLT MUSTÁROS-SAJTOS CSIRKEMELL 

Ezek is érdekelhetnek

Friss