Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olasz zöldségleves II.

MME MME
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk, és gyakori kevergetés mellett lassan kiolvasztjuk a zsírját. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott vöröshagymát, és üvegesre pirítjuk. Beletesszük a paradicsompürét, amit rozsdabarnára pirítunk. Ezután a metéltre vágott zöldségeket adjuk hozzá, amelyeket gyakori kevergetés mellett puhára párolunk. Közben az ételt ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, aztán megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel és oregánóval. Felöntjük vízzel, dobunk bele egy tyúkhúsleves kockát, majd az egészet ízesítjük ételízesítővel. Lassan felforraljuk, aztán amikor a zöldségek félig megpuhultak, apróra tördelt spagettit és rizst adunk hozzá. A levest lassan készre főzzük. (Azért kell lassan főzni,hogy ne legyen zavaros, zsíros a levesünk.) A reszelt sajtot külön adjuk hozzá (ehhez a leveshez a legjobb a parmezán).

Megjegyzés

Nagyon kiadós, ajánlom az olasz konyha szerelmeseinek. - MME

Ezek is érdekelhetnek