Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olasz paradicsomleves bográcsban

30 perc
egyszerű
olcsó
6 adag

Elkészítés

  1. Az olívaolajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát. Beleöntjük a paradicsomkonzervet, és pár percig pirítjuk. Hozzáadjuk a szárított fűszereket és az apróra vágott friss bazsalikom felét.
  2. A zellert megtisztítjuk és felaprítjuk. A bográcsba öntjük a zöldségalaplét, belekeverjük a zellert, összeforraljuk, ízesítjük sóval és cukorral, majd kb. 20 perc alatt készre főzzük. Friss bazsalikommal tálaljuk.

 

Megjegyzés

Mi a hangulat kedvéért bográcsban készítettük el, de természetesen konyhában is elkészíthető. Természetesen tésztát is főzhetünk bele. - CSAgi1

Ezek is érdekelhetnek

Friss